Ziemassvētku eglīte mazajiem un tiem pavisam lielajiem

By | 02/12/2018

Šogad aicinām gan mazus, gan lielus kopā pavadīt jauku pēcpusdienu un vakaru Ziemassvētku noskaņās.

Tiekamies 15. decembrī Emmaus draudzes telpās (Alt-Eschersheim 22, Frankfurt a.M.) jau no plkst. 16:00!

Skoliņa Zīļuks kopā ar Rūķi Jēksiķi, Dukumpeli un Sniedzeli aicina visus bērnus uz ZIEMASSVĒTKU EGLĪTI:

– Skatīsimies rūķu spēli
– Gaidīsim Ziemassvētku vecīti
– Dziedāsim, dejosim, skaitīsim dzejoļus, lai saņemtu dāvanas un iesim rotaļās kopā ar rūķiem un Ziemassvētku vecīti

Eglītes sākums plkst. 16:00, ieeja pret ziedojumiem skoliņai.

Gita ir sarūpējusi bērniem Ziemassvētku paciņas no Skrīveru saldumiem. Tā kā tie ir ierobežotā daudzumā, tad lūdzu pieteikt savus bērnus šīm paciņām līdz 2018.g. 11.decembrim pa e-pastu: skolina.ziluks@gmail.com vai Gitai Kavertidei pa tālr. 015228952268. Vienas paciņas izmaksas – 6EUR. Bērniem, kuriem paciņas nepietiks, paši vecāki var sagādāt kādu dāvanu, ko bērns tad varēs saņemt no Ziemassvētku vecīša.

No plkst. 18:00 aicinām pievienoties arī pieaugušos, lai kopā turpinātu šo vakaru:
– aicinām visus piedalīties pīrāgu cepšanas konkursā! Katrs ir aicināts uzcept savus mīļākos, gardākos, sāļos vai saldos pīrādziņus un uzcienāt ar tiem visus vakara dalībniekus. Pēc balsojuma vakara gaitā noskaidrosim gardāko pīrādziņu autoru!
– bērni varēs turpināt vakaru, cepjot un dekorējot piparkūkas. Lūgums ņemt līdzi cepšanai nepieciešamās lietas – mīklas rulli, figūriņas, priekšautiņus bērniem. Mīkla būs.
– tā kā bērni paciņas jau būs saņēmuši, tad vakara gaitā izspēlēsim loteriju arī pieaugušajiem! “Nevajadzīgās dāvanas” loterijai līdzi ņemam kādu jauku lietu, kas pašam vairs nav vajadzīga, bet varbūt kādam citam varētu noderēt, ietinot šo dāvanu pēc iespējas vienkāršākā papīrā.
– uz vietas būs iespējams iegādāties kāpostus, no Latvijas vestus pelēkos zirņus un karstvīnu.
– ja pīrādziņus necepam, tad līdzi ņemam šoreiz īpaši garšīgus un Ziemassvētkiem tuvus groziņus kopgaldam, kā arī gatavību palīdzēt vakara organizatoriem, lai šo pasākumu varētu baudīt visi.

Turpinot nu jau ceturto gadu mūsu tradīciju, priecāsimies par ziedojumiem Lādezera bērnudārza/internātskolas bērniem Ziemassvētku dāvanām.

Liels paldies Gitai Kavertidei un Ilzei Siliņai, kas ir šī pasākuma iniciatores un organizatores! Liels paldies Eiropas skolas skolēniem un noslēpumainajam viesim par iejušanos rūķu un Ziemassvētku vecīša lomās!

 

Ziemassvētki 151218

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *